خوش آمد گویی نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان آران و بیدگل

        

حل مشکل بیمه کارگران بخش کشاورزی در زمینهای کمتر از یک هکتار

سازمان تامین اجتماعی استان اصفهان:

پیرامون مبنای تشخیص مزارع مکانیزه به استحضار می رساند با عنایت به ابداع ماشین آلات و ادوات جدید مکانیزه در بخش کشاورزی، عملیات خاک ورزی،تهیه زمین،کاشت،داشت و برداشت محصولات زراعی و باغی در سطوح کمتر از یک هکتار نیز بصورت مکانیزه انجام می گردد،لذا نسبت به اعمال مقررات بیمه برای کارگران و صاحبان حرف بخش کشاورزی در این سطوح نیز اقدام شود.

پیشنویس آیین نامه معافیت بیمه اعضای نظام صنفی تدوین شد

 

تهران  - خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)

گروه تشکلهای غیردولتی                                                                         

پیشنویس آیین نامه معافیت بیمه ای اعضای نظام صنفی امور کشاورزی که قانون آن دو هفته گذشته در صحن علنی مجلس تصویب شده بود، تدوین و آماده ارایه به هیات دولت است.

سرپرست دفتر تشکلهای سازمان تعاونی روستایی مرکزی در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: پیشنویس آیین نامه معافیت بیمه اعضای نظام صنفی تدوین و با ملاحظات ویژه برای نهایت استفاده از ظرفیت قانونی موجود، آماده ارایه به وزارت جهاد کشاورزی است.

حسین مهدی دوست افزود: پیشنویس این آیین نامه به گونه ای تدوین شده که در آن کشاورز به عنوان کارفرما نیز بتواند از تسهیلات معافیت بیمه ای کارگران استفاده کرده و به منزله کارگر اراضی خود معرفی شود.

وی خاطرنشان کرد: از آنجا که بر اساس قوانین تامین اجتماعی، بازرسان این سازمان برای تایید بنگاههای موجود زیر پنج نفر و بیمه شاغلان به کارگاهها مراجعه می کنند، باید شرایط ویژه فصول کاری کشاورزان دیده شود.

مهدی دوست ادامه داد: در این آیین نامه از آنجا که کشاورزی دارای فصل خواب بوده و کشاورز در حال آماده سازی زمین به شمار می رود، هرچند کار فیزیکی قابل گزارشی رویت نمی شود، مورد تصریح قرار گرفت تا قانونگذار در اعمال قوانین بیمه تامین اجتماعی لحاظ کند.

 

بیمه بیکاری به کشاورزان تعلق گیرد

مدیرکل دفتر تشکلهای سازمان تعاون روستایی تصریح کرد: همچنین آیین نامه ویژه معافیت بیمه اعضای نظام صنفی امور کشاورزی به گونه ای تدوین شده که به علت نوع هویت شغلی کشاورزان، بیمه بیکاری برای فصولی که کشاورزی در آن صورت نمی گیرد، اعمال شود.

وی یادآور شد: اهمیت تدوین این آیین نامه به قدری است که می تواند در صورت اجرای صحیح و تایید ملاحظات مذکور، شرایط استفاده بهینه از این قانون مترقی را به وجود آورد.

مهدی دوست اظهار داشت: قانونی که توسط نمایندگان مجلس در جریان بودجه سال 90 تصویب شد، به منزله تحولی بزرگ در بخش کشاورزی به شمار می آید.

سرپرست دفتر تشکلهای سازمان تعاونی روستایی مرکزی گفت: پیشنویس این آیین نامه تدوین شده و برای ارایه به رییس سازمان تعاون مرکزی روستایی و وزیر جهاد کشاورزی در هیات دولت آماده شده است./

 

خبرنگار: فاطمه مهردادیان

اولین جلسه کارگروه کشاورزی و منابع طبیعی

 اعضا حاضر در جلسه مورخه ۱۳۹۰/۱/۱۵

نام و نام خانوادگی

سمت

محمد فیروزی پور

فرماندار شهرستان آران و بیدگل

نادر مزینی

مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل

علی اکبر رضایی

معاون فرماندار

احمد دلداده

دبیر اجرائی نظام صنفی آران و بیدگل

علی اصغر بوجاری

ریاست بانک کشاورزی شهرستان

علی محمدعلیزاده

رئیس دامپزشکی

علی محمد یوسفیان

کارشناس برنامه ریزی فرمانداری آران و بیدگل

گنجی

مدیر امور منابع آب کاشان و آران و بیدگل

جواد راوندی

دفتر فنی بخشداری مرکزی

اولین جلسه کارگروه کشاورزی و منابع طبیعی مورخ 1390/1/15 راس ساعت 9/30 صبح روز دوشنبه  در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل گردید و پیرامون دستور کار جلسه بحث و تبادل نظر شد.

ابتدا آقای علی اکبر رضایی معاون فرمانداری ضمن تبریک سال نو و با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جدید بنام سال جهاد اقتصادی یادآور شدند که در این سال باید همه تلاش نمائیم تا در راستای تحقق این شعار و رسیدن به جایگاهی در سال 90 میباشد که امید است در پایان جلسه جمع بندی مناسب و مطلوبی داشته باشیم.

پس از آن اعضای گروه کاری به ارائه پیشنهادات و برنامه های کاری خود در سال 90 پرداختند و در پایان آقای معاون محترم ضمن جمع بندی مطالب و تبادل نظر پیرامون موضوعات مطرح شده و ارائه پیشنهاداتی در این رابطه مصوبات مجلس را قرائت نمودند.

مصوبات:

نکته:در اینجا فقط مصوباتی که مربوط به نظام صنفی است قید شده است:

1- مقرر شد مدیریت جهاد کشاورزی با همکاری نظام صنفی کشاورزی شهرستان آران و بیدگل و شرکتهای تعاونی تولید و همکاری سایر اعضاء نسبت به تنظیم برنامه دوره های آموزشی در خصوص افزایش بهره وری اقدام و به صورت هدفمند و منظم برای کشاورزان ارائه شود.

2- مقرر شد مدیریت جهاد کشاورزی با همکاری نظام صنفی کشاورزی و شرکتهای تعاونی دامداران در شهرستان نسبت به جمعبندی مشکلات مربوط به فروش شیر دامداران اقدام و به فرمانداری حداکثر تا پایان فروردین ماه ارسال نمایند.

3- مقرر  شد نظام صنفی کشاورزی شهرستان نسبت به ارائه راهکارهای تبدیل شیر در شهرستان و ارسال آن به فرمانداری حداکثر تا پایان فروردین ماه اقدام تا در جلسه گروه کاری تصمیمات اتخاذ شود.

4- مقرر شد مدیریت جهاد کشاورزی با همکاری نظام صنفی کشاورزی و شرکتهای تعاونی تولید و اداره منابع آب کاشان و آران و بیدگل نسبت به توجیه کشاورزان در خصوص استفاده از کنتورهای هوشمند اقدام لازم بعمل آورند.

5- در خصوص تمرکز وجوه مشتریان در بانک کشاورزی و افزایش نقدینگی بانک ،مقرر شد مدیریت جهاد کشاورزی و نظام صنفی کشاورزی نسبت به آگاه سازی کشاورزان و دامداران و مرغداران اقدام لازم را بعمل آورند و نتیجه اقدامات را اعلام نمایند.

 

جلسه کمیته کشاورزی بمنظور آشنایی با وظایف نظام صنفی کشاورزی

اعضا حاضر در جلسه مورخه 1389/11/2  :

نام و نام خانوادگی

سمت

محمد فیروزی پور

فرماندار شهرستان آران و بیدگل

علی اکبر رضایی

معاون فرماندار

نادر مزینی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان

محسن حاج عابدی

مسئول ترویج جهاد کشاورزی شهرستان

احمد دلداده

دبیر اجرایی صنف کشاورزی

عزیزا... علیزاده

ریاست دامپزشکی شهرستان

جواد راوندی

دفتر فنی بخشداری مرکزی

سید حسین بهشتیان

ریاست اداره بازرگانی شهرستان

رحمت ا... منصوری

اداره منابع طبیعی (معاونت)

احمد قیومی نژاد

عضو هیئت مدیره و خزانه دار نظام صنفی

سعید رضا یاسمیان

ریاست سازمان تامین اجتماعی شهرستان

احمد زارع مقدم

ریاست اداره امور مالیاتی

مهرداد فرزین

ریاست تعزیرات حکومتی

جلسه کمیته کشاورزی شهرستان آران و بیدگل با حضور اعضاء کمیته در مورخه 1389/11/2 ساعت 11 در محل فرمانداری شهرستان با دستور آشنایی با وظایف ،کارکردها و مسئولیته های نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان تشکیل گردید که اعضاء کمیته ،نظرات و پیشنهادات خود را به شرح ذیل ارائه نمودند.

1-  آقای مهندس مزینی مدیر جهاد کشاورزی ضمن خیر مقدم به اعضاء به بیان فلسفه شکل گیری نظام صنفی در بخش کشاورزی با اشاره به تاریخچه کشاورزی پس از اجرای قانون اصلاحات اراضی پرداختند و بر اهمیت تشکیل و راه اندازی صنف کارهای کشاورزی با توجه به گستردگی فعالیت های این بخش تاکید کردند.

2-  آقای حاج عابدی مسئول ترویج جهاد کشاورزی شهرستان به بیان تاریخچه شکل گیری نظام صنفی از سطح وزارت تا شهرستان و تبیین جایگاه قانونی آن،تعریف استانداردهای لازم جهت اخذ پروانه و تشریح ماده 6 اساسنامه (وظایف صنف) پرداختند.

3-  آقای احمد دلداده دبیر صنف کارهای کشاورزی شهرستان به تبیین اهمیت نظام صنفی و پشتوانه قانونی و اجرایی نظام صنفی پرداختند و خواستار شدند که ارائه هر گونه خدمات به کشاورزان و واحدهای حقوقی و حقیقی بخش کشاورزی منوط به عضویت در صنف و داشتن پروانه صنف باشد و در ادامه ضمن بیان مشکل بیمه تامین اجتماعی کشاورزان خواستار همکاری تمامی ارگانها با صنف کارهای کشاورزی شدند.(مشکل بیمه در سال 1390 برای کشاورزان با شرط داشتن سند مالکیت زمین هموار شده و از این بابت مشکلی وجود ندارد.)

4- آقای مهندس قیومی نژاد عضو هیئت مدیره صنف به بیان اهمیت و جایگاه صنف کارهای کشاورزی پرداختند و اشاره نمودند با حل شدن مشکل بیمه تامین اجتماعی و صدور پروانه کسب عضویت در این صنف  با گسترگی تمام انجام می شود.

5-  آقای یاسمیان ( ریاست محترم سازمان تامین اجتماعی شهرستان)به ارائه آماری از وضعیت بیمه در بخش کشاورزی پرداختند و بیان نمودند: تلاش زیادی در این جهت انجام شده و من بعد آمادگی کامل داریم در صورت صدور پروانه کسب جهت بیمه نهایت همکاری را داشته باشیم.

6- آقای زارع مقدم (ریاست محترم اداره امور مالیاتی) به معافیت مالیاتی خودروهای فعال در بخش کشاورزی اشاره داشتند و بیان داشتند با توجه به راه اندازی صنف کارهای کشاورزی و تفویض معرفی کشاورزان به این اداره توسط صنف ، بهتر است از ابتدای سال آینده عملیاتی شود.

7- آقای فرزین(رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان)به نظارت تمامی ارگانهای دولتی تاکید داشتند و بیان نمودند که مرجع رسیدگی به شکایات ،دادگستری شهرستان می باشد و این اداره در جهت برخورد با هر گونه تخلف صنفی و غیر صنفی با نظام صنفی کارهای کشاورزی همکاری خواهد داشت.

8- در پایان آقای محمد فیروزی پور فرماندار محترم ضمن تشکر از اعضا و جهاد کشاورزی در جهت برگزاری مستمر جلسات ،کلیات جلسه را جمع بندی و به اهمیت تشکیل نظام صنفی کارهای کشاورزی تاکید داشتند.

مصوبات:

1- مقرر گردید نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان با همکاری جهاد کشاورزی نسبت به اطلاع رسانی در خصوص عضویت کشاورزان،تشکل ها و واحدهای فعال بخش کشاورزی اقدام لازم را داشته باشد.

2-ادارات شهرستان همکاری لازم در چهار چوب قوانین و مقررات با نظام صنفی کشاورزی را داشته باشند

3- جهاد کشاورزی نظارت لازم به نظام صنفی از حیث رعایت قانون و تامین حقوق کشاورزان را داشته باشد.

4- نظام صنفی،با توجه به اهداف مندرج در اساسنامه ،برنامه ها و اولویت سال آینده خود را تدوین و به کار گروه کشاورزی ارائه نماید.

5- بخشداری های مرکزی و کویرات همکاری لازم در جهت راه اندازی صنف را داشته باشند.

 

برگزاری هشتمین جلسه کمیته کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان آران و بیدگل

اعضاء حاضر در جلسه کمیته کشاورزی مورخ ۱۳۸۹/۱۲/۲۹ :

نام ونام  خانوادگی       

 سمت         

محمد فیروزی پور

فرماندار شهرستان آران و بیدگل

نادر مزینی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آران و بیدگل

ابوالفضل معینی نژاد

سرپرست اداره منابع طبیعی شهرستان آران و بیدگل

احمد دلداده

دبیر اجرائی نظام صنفی شهرستان آران و بیدگل

احمد فلاح

نمایندگی تعاون روستایی شهرستان آران و بیدگل

مهدی جعفرزاده

مدیر امور منابع آب شهرستان کاشان و آران و بیدگل

علی محمد یوسفیان

کارشناس برنامه ریزی فرمانداری شهرستان آران و بیدگل

محمد حسین یوسفیان

بخشدار شهرستان آران و بیدگل

 

هشتمین جلسه کمیته کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان بر اساس اعلام و دعوت قبلی در مورخ سه شنبه ۱۳۸۹/۱۲/۱۰ در محل دفتر مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان با حضور اعضاء تشکیل گردید.

در ابتدا پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید،آقای مزینی ،مدیر جهاد کشاورزی مروری بر عناوین، مباحث و موضوعات مطرح شده طی جلسات کمیته در طول سال 1389 داشته و اولویت های کاری و اهم برنامه های سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان جهت اجراء در سال 1390 را مطرح نمود.همچنین با ابراز تقدیر و تشکر از حضور و اظهار نظرات کارشناسی اعضاء محترم در طی جلسات گذشته بر تقویت محتوی و برنامه ریزی تشکیل جلسات در سال آینده تاکید نمود.

در ادامه آقای یوسفیان کارشناس برنامه ریزی فرمانداری برای تقویت محتوی و پیگیری منسجم جهت حصول به اهداف و اجرای مصوبات جلسه ، به نکات ذیل اشاره نمود.

1) دستور کار جلسه از پیش برای فرمانداری ارسال گردد.

2)با توجه به اهمیت جلسه کمیته کشاورزی لازم است یک نفر از کارشناسان جهاد کشاورزی بعنوان مسئول پیگیری تشکیل جلسه ،تهیه و تنظیم صورتجلسه ،ارسال رای اعضاء و پیگیری مصوبات با همکاری فرمانداری شهرستان انتخاب و معرفی گردد.

3)  اولویت های بخش کشاورزی با توجه به شرایط و پتانسیل های شهرستان در قالب جلسات کارشناسی مشخص و عملیاتی شود.

 در ادامه فرماندار محترم نیز بر اهمیت جلسات کمیته کشاورزی تاکید نمود و خواستار تقویت بار فنی و کارشناسی و عملیاتی شدن مصوبات آن و همچنین بهتر شدن نظم و روال تدارک جلسه گردید.

سپس آقای معینی نژاد خواستار طرح مسائل و مباحث مهمی چون تعیین الگوی کشت،وضعیت منابع آبی شهرستان و تعیین پتانسیل های کشاورزی شهرستان و تصمیم گیری در این زمینه ها در قالب کمیته کشاورزی و منابع طبیعی گردید.

در پایان آقای دلداده دبیر کارهای کشاورزی شهرستان به موارد ذیل اشاره نمودند:

1) درخواست حمایت اعضاء جهت ترغیب کشاورزان به عضویت در نظام صنفی کشاورزی

2) درخواست حل مشکل بیمه کشاورزان و اعضاء صنف کشاورزی توسط سازمان تامین اجتماعی شهرستان

همچنین مقرر گردید،مدیر جهاد کشاورزی طی جلسه جداگانه ای با کارشناس محترم برنامه ریزی فرمانداری شهرستان میزان عملیاتی شدن مصوبات و تحقق اهداف جلسات کمیته کشاورزی در سال 1389 را مورد بررسی قرار دهند.

معرفی اعضای هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان

در مورخه 89/4/2 اولین جلسه هیئت مدیره نظام صنفی شهرستان آران و بیدگل با حضور آقایان احمد دلداده ،رضا شیبانی ، حسن بیشه ،احمد قیومی نژاد ، مهدی آزاد پور و  آقای بشیر فلاح پور برگزار گردید.در این جلسه مقرر گردید: اولین اقدام جهت خدمت رسانی به کشاورزان از طریق هماهنگی با مدیریت جهاد کشاورزی و اداره تامین اجتماعی و فرمانداری شهرستان بحث بیمه تامین اجتماعی کشاورزان پیگیری شود.

نام و  نام خانوادگی                                   

   سمت                            

رضا شیبانی

رئیس هیئت مدیره

حسن بیشه

نایب رئیس هیئت مدیره

احمد دلداه

دبیر اجرایی

احمد قیومی نژاد

خزانه دار

بشیر فلاحی

عضو اصلی

عباس مصلحی

عضوعلی البدل

محمد رضا مهدیزاده

عضوعلی البدل

مهدی آزاد پور

بازرس اصلی

اباذر محمدی

بازرس علی البدل

قابل توجه کلیه تولید کنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان آران و بیدگل

با استعانت از خداوند متعال

در راستای اجرایی شدن اصل ۴۴ قانون اساسی و ابلاغیه شماره ۴۰۲۶۰/ت۴۲۷۴ ک مورخه ۲۰/۳/۸۷ معاون اول رئیس جمهور به منظور سازماندهی ، ساماندهی ، نظم بخشی و حمایت از حقوق تولید کنندگان و بهره برداران در بخش کشاورزی و منابع طبیعی نظام صنفی کارهای کشاورزی بخش - شهرستان آران و بیدگل تشکیل گردیده است و از این به بعد شناسایی فعالان این بخش در کلیه ادارات ، سازمانها ، نهادها و مراکز اعتباری و بانکها در استفاده از خدمات آنها منوط به عضویت و دریافت پروانه فعالیت از نظام صنفی می باشد لذا از همه فعالان این بخش جهت عضویت و دریافت پروانه فعالیت دعوت به عمل می آید.

* مدارک لازم جهت عضویت در نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان آران و بیدگل :

1) تصویر تمام صفحات شناسنامه

2) تصویر کارت ملی 

3) تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت

4)  4 قطعه عکس 4  × 3  پشت نویسی شده

5) تائیدیه از جهاد کشاورزی جهت اشتغال

6) واریز مبلغ مشخص شده طبق تعرفه  به حساب جاری 540284430  بانک کشاورزی به نام نظام صنفی کارهای کشاورزی و فتوکپی از فیش

...................................................................................................................................

تعرفه صدور پروانه فعالیت :

 تعرفه صدور پروانه فعالیت به علاوه 10،000 ریال حق ورودیه و 50،000 ریال حق عضویت به شرح زیر می باشد:

الف) زراعت:

تا یک هکتار یک تا 5 هکتار از 5تا 10 هکتار بالای 10 هکتار
150،000 (ریال) 200،000 (ریال) 300،000 (ریال) 350،000 (ریال)

ب) باغبانی :

تا نیم هکتار نیم تا 2 هکتار 2 تا 10 هکتار 10 هکتار به بالا
150،000 (ریال) 200،000 (ریال) 300،000 (ریال) 500،000 (ریال)

 گلخانه :

تا 5000 متر بالای 5000 متر
400،000 (ریال) 600،000 (ریال)

ج) تولیدات دامی :

1) پرورش گاو شیری:

5 تا 10 راس 10 تا 30 30 تا 50 50 راس به بالا
300،000 (ریال) 600،000 (ریال) 800،000 (ریال) به ازای هر راس 10،000 به 800،000 اضافه میگردد

2) پرورش گوسفند داشتی :

50 تا 200 راس 200 تا 500 راس 500 راس به بالا
300،000 (ریال) 600،000 (ریال) به ازای هر راس 2،000 به 600،000 اضافه میگردد

هر واحد زنبورداری 300،000 ریال و هر واحد ماهیان زینتی و پرورشی 500،000 ریال مقرر گردید.

بابت هر دستگاه تراکتور 300،000 ریال و هر دستگاه کمباین 50،000 ریال

برای شرکت تعاونی تولید و سایر تعاونیها و مراکز خدمات و نهادهای کشاورزی 1،000،000 ریال

معافيت اعضاي نظام صنفي كشاورزان از پرداخت حق بيمه

خبرگزاري فارس: بر اساس مصوبه امروز مجلس اعضاي نظام صنفي كشاورزان از پرداخت حق بيمه معاف شدند.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در ادامه جلسه علني صبح امروز(1390/02/15) كه به بررسي مواد مراعا مانده لايحه بودجه 90 اختصاص داشت با الحاق بندي به ماده واحده لايحه بودجه سال جاري، موافقت كردند.

براين اساس كليه كشاورزان عضو نظام صنفي كشاورزان، مشمول قانون معافيت از پرداخت سهم حق بيمه كارفرمايي تا 5 نفر مصوب 1361و تغييرات و الحاقات بعدي آن خواهند بود.


آئين‌نامه نحوه اجراي قانون مذكور توسط وزارت جهاد كشاورزي به صندوق تامين اجتماعي ظرف مدت يك ماه از تصويب اين قانون تهيه و به تصويب هيئت وزيران خواهد رسيد.


اهداف نظام صنفی کارهای کشاورزی

"نظام صنفی" شامل قواعد و مقررات و تشکل های حرفه ای است که در جهت ایجاد تشکیلات ، تعیین وظایف و اختیارات ، ساماندهی و نظم بخشی و حمایت از حقوق افراد شاغل در بخش کشاورزی و منابع طبیعی تدیون می شود.
فرد صنفی ؛ هر شخص حقیقی یا حقوقی است که فعالیت خود را در زمینه بهره برداری از آب و خاک به منظور تولید محصولات کشاورزی ، گیاهی و حیوانی ( از قبیل زراعت ، باغداری ، جنگلداری ، جنگل کاری ، مرتعداری ، آبخیزداری، بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی، دامداری،شیلات ، آبزیان ، پرورش طیور ، زنبور عسل و کرم ابریشم ) و همچنین ارائه خدمات فنی و مشاوره ای کشاورزی و منابع طبیعی انجام می دهد.

فعالان بخش کشاورزی و منابع طبیعی که در بخش تولید و خدمات مجوزهای لازم را کسب کرده و با تایید ادارات جهاد کشاورزی شهرستان ها و استان ها به عضویت نظام صنفی در می آیند.

اهداف نظام صنفی کارهای کشاورزی به این شرح است :

1- تعیین استانداردهای شغلی برای بهره برداران عضو تشکل صنفی بر اساس قانون نظام صنفی کارهای کشاورزی و الزام افراد صنف به رعایت آن

2- هویت بخشیدن به مشاغل مرتبط با بهره برداران کشاورزی
3- صدور پروانه صنفی و بهره گیری از مزایای قانونی آن
4- قابلیت نظارت بر نحوه تدوین قوانین و مقررات مرتبط با موضوع فعالیت براساس قانون
5- حفظ حقوق اجتماعی و صنفی بر اساس شغل و نوع فعالیت
6-امکان ایجاد ظرفیت لازم برای بعهده گرفتن مسئولیت های غیر حاکمیتی دولتی
7- امکان برخورد قانونی با متخلفان صنف و ابطال پروانه و معرفی به مراجع حقوقی و قانونی
8- امکان انتقال مناسب خواست های حرفه ای و تخصصی اعضای صنف به سیاستگزاران و برنامه ریزان دولتی و مدیران اجرایی
9- ایجاد زمینه مناسب برای تدوین و تصویب قوانین و مقررات مناسب که ضامن حقوق اعضای صنف است.
10-رتبه بندی و درجه بندی فعالیت افراد صنف
11- انتقال اطلاعات و تجارب تخصصی و ارتقای سطح دانش اعضای صنف
12- ارتقای کیفیت شغلی و اجتماعی تولید کنندگان و توزیع کنندگان بخش
13-آشنایی اعضای صنف با قوانین و مقررات حقوقی و اجتماعی و حقوق صنفی
14-قابلیت و امکان پوشش تامین اجتماعی بهتر برای اعضای.