|
|
|
|
|
1396/09/08
کارگاه آموزش مهارتی شترمرغ
کارگاه آموزش مهارتی شترمرغ درتاریخ 4/9/1396 با حضورمتقاضیان و با تدریس آقای دکتر زمانی درسالن اجتماعات مدیریت جهاد کشاورزی برگزارگردید. |
|
دراین کارگاه که با هماهنگی اداره آموزش وترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آران وبیدگل بر گزار گردید آقای دکترزمانی مطالبی به شرح ذیل ارائه نمودند:
برای پرواربندی شترمرغ ابتدا باید جوجه ها را در سن خاصی و از مزرعه شناخته شده خریدرای و تا زمان کشتار پرورش داد. عامل بعدی که در امر پرواربندی اهمیت بسیاری دارد تغذیه می باشد.هزینه غذا ۶۰% تا ۷۰ % کل هزینه پرورش شترمرغ را تشکیل می دهد بنابراین درک آن در ابتدای آغاز به کار پرورش شترمرغ بسیار مهم است. متاسفانه پرورش دهندگان قدیمی و جدید حداقل آگاهی را از این موضوع دارند. نخست بعد اقتصادی را در نظر می گیریم. هزینه غذا به خودی خود مهم نیست بلکه تفاوت موجود در درآمد پرنده های پروار شده و هزینه تولید آن ها اهمیت دارد. علاوه بر محاسبه هزینه تخم، جوجه، پرنده آماده کشتار که همه فاکتورهای مهمی هستند، محاسبه افزایش در آمد حاصله از تولید بالاتر ( تعداد تخم، تعداد جوجه، کیلوگرم گوشت تولیدی و پوست بزرگتر) نیز اهمیت دارد. بنابراین بسیاری از مردم بدون بررسی قابلیت در تولید گزینه های مختلف و استنتاج از اینکه تغذیه بهتر موجب کاهش ضرر ناشی از عدم باروری، مشکلات جوجه در آوری و تلفات جوجه ها می شود، در ورطه کاهش هزینه های غذا گرفتار می شوند.یک جیره خوب باید دارای موارد زیر باشد:علوفه نظیر یونجه برای تأمین فیبر با کیفیتمواد معدنی پر مصرف و کم مصرفکیسهی زرده مواد ضروری موردنیاز جوجهها را در چند روز اول زندگی تأمین میکند ولی همیشه باید مقداری خوراک برای هفتهی اول در دانخوریها موجود باشد. بعد از هفتهی اول، مقدار محدودی علوفهی سبز در اختیار جوجهها قرار میگیرد و به دفعات بیشتر (2 تا 3 بار در روز) هم خوراک خشک به آنها داده میشود. ضروری است که به جوجهها خوراک آغازین مرطوب با کیفیت عالی و به صورت آزاد خورانده شود. بهتر است این خوراک با برگ خرد شدهی یونجه یا علوفهی مغذی مشابه آن مخلوط شود. .
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
جمعه 07 اردیبهشت ماه 1403
|
ورود |عضويت |
|
|
|
كاربران حاضر در سایت |
|
|
|
|
|
|
|