این کارگاه که با هماهنگی اداره آموزش و ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آران و بیدگل وهمکاری سازمان تحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان اصفهان برگزار گردید مطالبی درموردفرآوری محصولات کشاورزی ارائه شدکه خلاصه ای ازآن به شرح ذیل می باشد:
*نحوه خشک کردن وبسته بندی میوه جات وسبزیجات
*طرزتهیه کره سیب
*طرزتهیه مربا وکمپوت
*طرزتهیه مرباوکمپوت
*طرزتهیه سرکه سیب خانگی
*طرزتهیه لواشک
*طرزتهیه پنیر،ماست،دوغ،کره وروغن حیوانی
*طرزتهیه سوسیس وکالباس خانگی
*طرزتهیه همبرگر
*نحوه تولیدودوش شیرسالم
صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به صنایعی گفته می شود که به فرآوری و عمل آوری محصولات کشاورزی می پردازد و به عبارت دیگر با زیرمجموعه این بخش ارتباط مستقیم دارد و فرآیند تولید مواد کشاورزی را کامل می کند.
درپایان ازمطالب ارائه شده درکلاس ازمتقاضیان آزمونی به عمل آمد. |