|
|
|
|
|
1396/11/15
کارگاه آموزشی کشت پرورش گل محمدی
کارگاه آموزشی کشت پرورش گل محمدی باتدریس آقای مهندس هادی یغمائیان ،رئیس اداره تولیدات گیاهی،روز سه شنبه مورخ10/11/1396 درگازران شهر نوش آبادبرگزارگردید. |
|
باهماهنگی اداره آموزش وترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آران وبیدگل و همکاری کارشناس مسئول پهنه سرکار خانم مهندس رمضانی، کارگاه آموزشی کشت پرورش گل محمدی باتدریس آقای مهندس هادی یغمائیان ،رئیس اداره تولیدات گیاهی،روز سه شنبه مورخ10/11/1396 درگازران شهر نوش آبادبرگزارگردید.
دراین کارگاه ابتدامقدمه ای درموردگیاه وتاریخچه گیاه گل محمدی گفته شد.درادامه مطالبی به شرح ذیل ارائه شد:
گل محمدي در بيشتر مناطق و استانهاي كشور به خصوص آذربايجان، اصفهان، مركزي، كرمان، فارس، چهارمحال و بختياري، همدان، سمنان، گنبد و گرگان و يزد سابقه كشت دارد و از آن گل خشك، گلاب و اسانس تهيه ميشود كه مصارف خوراكي، دارويي و عطرسازي دارند.
اسانس گل محمدي، بي رنگ، زرد و يا سبز رنگ است و در 20 درجه سانتيگراد حالت روان دارد و در 12 درجه سانتيگراد منجمد ميگردد و كريستال ميشود.
اين گياه بسيار مقاوم بوده و اكثر شرايط آب و هوائي را به خوبي تحمل مي كند ولي اصولاً مناطق باز و آفتابگير با شبهاي نبستاً خنك را ترجيح مي دهد. خاكهاي حاصلخيز شني- رسي داراي بافت نسبتاً خشك كه هوا را به خوبي از خود عبور دهد .
نحوه تکثیر: تکثير اين گياه از طريق پاجوش، قلمه و تقسيم بوته ميباشد. عمليات تکثير در مرحله خواب و استراحت گياه صورت ميگيرد. عمدهترين روش تکثير از طريق پاجوشهاي ريشهدار صورت ميگيرد بدين ترتيب که پاجوشهاي ريشهدار را از پايه مادري جدا کرده و پس از آمادهسازي زمين آنرا در زمين اصلي به فاصله 4*3 متر کشت مينماييم و بعد از کشت بايد بلافاصله آبياري شود.
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
چهارشنبه 05 اردیبهشت ماه 1403
|
ورود |عضويت |
|
|
|
كاربران حاضر در سایت |
|
|
|
|
|
|
|